Chrono NK 4-takt

Kartingevents: Winter Cup 2010 - 2011

Deze winter zal Karting Events de Winter Cup 2010 - 2011 organiseren, met de volledige steun van Kartclub de Fabrique. Deze twee ervaren organisatoren zullen er voor zorgen dat er een mooie wintercup tot stand komt.

Niet iedereen zal een winterstop willen houden en ondanks dat er minder deelnemers aan de start staan tijdens een Winter Cup, is Karting Events van mening dat de Winter Cup moet blijven bestaan. Wel heeft Karting Events nagedacht over het concept en met name over het aantal wedstrijden. Door het aantal wedstrijden te minderen creëer je rust en geef je de rijders de gelegenheid om zich goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen. De Karting Events Winter Cup 2010 / 2011 zal dus bestaan uit slechts twee wedstrijden. Maar met twee wedstrijden verdeeld over een periode van 4 maanden, kunnen wij de rijders toch een uitdagend kampioenschap bieden met leuke en spannende wedstrijden.

De wedstrijden van de Karting Events Winter Cup zijn clubwedstrijden. Uiteraard onder auspiciën van de KNAF. De kwaliteit van de wedstrijden zullen gelijk zijn als aan het Nederlands Kampioenschap! De wedstrijden zijn toegankelijk voor de klasse:

• Cadet 160 / Rookie
• World Formula Junioren en Senioren
• RK1 Junioren en Senioren
• VT250 Junioren en VT250 Senioren
• Wankel

De exacte data en meer info betreffende het inschrijfgeld en dergelijke zal spoedig bekend worden gemaakt.

Karting Events heeft er in ieder geval veel zin en hopen ook op positieve reacties van de deelnemers.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet