Diversen

Diversen: Ciao Thomas Knopper Memorial Race

knopper

Op 30 en 31 oktober organiseert de familie Knopper in samenwerking met Stiching TK Racing, AVG Racing, Kartbaan Kerpen en de Duitse kartbond een uniek evenement. De “Ciao Thomas Knopper Memorial Race” wordt een groot eerbetoon aan Thomas, die op 9 augustus vorig jaar op tragische wijze verongelukte.


De Ciao Thomas Knopper Memorial Race zal bestaan uit de volgende klassen;

Graf Berghe von Trips Memorial klasse KF2 (34 rijders)
Ciao Thomas Knopper Memorial Race klasse KZ2 (51 rijders)

In het bij programma:
KF3 (34 rijders)
Mini’s (25 rijders)
Challenge Junioren (25 rijders)

Het inschrijfgeld bedraagt €130 euro voor de klassen KF2, KF3 en KZ2. Elke categorie omvat een vrijetraining, een tijdtraining, twee series, 1 pref-final en een finale. Bij meer dan 34 deelnemers zal een herkansing beslissen over deelname aan de pre-finale en finale.

Het prijzengeld in elke klasse is minstens €1000,=. Het prijzengeld in de Ciao Thomas Knopper Memorial Race, naast de Thomas Knopper Trophy: 1e €2500, 2de 1500 en 3de €750. De rijder met het hoogste aantal snelste race ronden in de finale wint een Formule Renault 2.0 test aangeboden door MP Motorsport.

Inschrijven voor dit unieke eerbetoon aan Thomas Knopper kan via www.kart-club-kerpen.de.

NB: Inmiddels heeft de organisatie al vele inschrijvingen mogen ontvangen. De race zit echter nog niet vol. Niet afwachten, maar inschrijven dus!

Komt allen en laat dit een prachtig evenement worden waar we Thomas Knopper kunnen herdenken op de plek waar Thomas Knopper zich het beste thuis voelde; op de kartbaan, in competitie en altijd gemotiveerd voor het hoogst haalbare.

Laat weten of je erbij bent via de Facebook event page

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet