Diversen

Diversen: Uitverkochte Business Grand Prix wederom een succes

fotos_bgp_17_juni_2010_019

Donderdag 17 juni organiseerde Circuit Park Berghem de 1e (uitverkochte) editie van 2010 van de populaire Business Grand Prix. Het circuit, normaal in gebruik door professionele karters, was deze dag exclusief gereserveerd voor 45 bedrijventeams uit allerlei branches en regio's.

Netwerken op het asfalt

Het programma begon om 12.00 uur met een ontvangst, waarbij kennismaking met de andere teams voorop stond. Onder het genot van een heerlijke lunch werden alle ins en outs van de dag doorgenomen door o.a. RTL Autosportverslaggever Rick Winkelman en Kartspeaker Frens Langenberg.

fotos_bgp_17_juni_2010_101

Business Grand Prix de Race!

Na de kwalificatietraining stonden alle bedrijventeams opgesteld en kon de race beginnen. Een race van 100 ronden over de 1100 meter lange EuroFinal Lay Out. De bedoeling; het team dat als eerste 100 ronden heeft afgelegd mag zich de winnaar noemen! Alle teams haalden alles uit de kast om deze editie op hun naam te schrijven. De snelste tijd in de race werd gezet door team Conceptronic met een tijd van 1:02.937.

fotos_bgp_17_juni_2010_121

Demo & Slotsensaties

Na deze spannende en sportieve race gaf een aantal coureurs een demonstratie op een Rotax Max kart. De verrassing voor de teams was nu aangebroken. Onder begeleiding van Hugo Motorsports werden alle deelnemers in de gelegenheid gesteld om zelf de kick van de snelheid van een Rotax Max te ervaren! Menig recreant trapte het gaspedaal diep in en stapte met een brede glimlach uit.

winnaars_bgp_17_juni_2010_1

Win Win was het resultaat!
Onder het genot van een heerlijk diner volgde de prijsuitreiking. Naast een set welverdiende bekers werden ook een groot aantal prijzen verloot onder alle deelnemers. De podiumplaatsen waren voor:

1. Conceptronic
2. Business Internet Support
3. FS Safeguards

Na een uitgebreide evaluatie was iedereen het met elkaar eens: Dit is fun! De Business Grand Prix haalt adrenaline omhoog en heeft voor menigeen gezorgd voor nieuwe zakelijke contacten.

Ben jij ook enthousiast en wil je je relaties ook eens uitnodigen voor een onvergetelijke dag racen? Schrijf dan nu je team in voor de extra editie van donderdag 23 september a.s. Kijk voor meer info op www.circuitparkberghem.nl

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet