Diversen

Internationaal: Nederlanders en Alguersuari trainen in de Spaanse zon

campillos2

Het aanhoudende winterse weer in Nederland heeft een hoop Nederlanders doen besluiten hun trainingsrondjes in het buitenland te maken. Zo zijn er een aantal actief in Italië en ook op het Spaanse circuit van Campillos komt een grote groep Nederlanders in actie. Vandaag begonnen de Nederlanders te trainen voor de Trofeo Invierno die later plaats vindt op hetzelfde circuit.

Tekst & foto’s: Sebas de Reus/ Fotogeplaatst.nl

De Nederlandse deelnemers zijn Indy Dontje (KZ2, Energy), Milan Dontje (KZ2, Energy), Dave Blom (Rotax Max Junior, Intrepid), Joel Affolter (Rotax Max Junior, Energy) en Lorenzo Singh (Rotax Max Senior, Energy). Jaime Alguersuari neemt ook deel aan de KZ2 rijdend met Intrepid.

Indy en Milan kunnen de snelheid van Jaime aardig bijhouden hoewel Milan de dag afsloot met een vastloper. De snelheid zit er bij Dave Blom goed in en hij gebruikt deze ervaring als test voor de aankomende Wintercup op circuit Campillos. Blom en zijn monteur Richard hebben de afgelopen tijd veel en intensief kunnen testen met positieve resultaten.

Meer foto updates op www.fotogeplaatst.nl

campillos7
Milan Dontje

campillos4
Jaime Alguersuari

campillos
Dave Blom

campillos3
'Kamp Dobla Racing'

campillos5
Joel Affolter
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet