Diversen

Diversen: Karten voor Stichting Heartbeat!

Stichting Heartbeat organiseert op 25 januari 2010 bij A15 Karting in Gorinchem het HeartRace Karting Event. Teams van minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers zullen gedurende een anderhalf uur durende endurance race de strijd met elkaar aangaan op de nieuwe kartbaan in Gorinchem. Na twee endurance races komt er uiteindelijk een winnend team, dat de champagne in de rondte mag spuiten. Deelname kost € 375,- per team. Bij het deelnamegeld zijn 18 consumptiebonnen inbegrepen.

De opbrengst van het HeartRace Karting Event is bestemd voor Stichting Heartbeat. Stichting Heartbeat organiseert vakanties en eendaagse activiteiten voor gezinnen met een hartpatiënt. Daarnaast zet Stichting Heartbeat zich in voor een toename van het aantal AED’s in het straatbeeld. Meer informatie: www.stichtingheartbeat.nl.

Deelname aan dit evenement is dus niet alleen een gezellige, leuke netwerkmogelijkheid, maar tevens steunt u een goed doel. Voor meer informatie over het evenement en inschrijvingen: www.stichtingheartbeat.nl/karting

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet