Diversen

Diversen: Peter Hoevenaars tekent bij fabriekteam Intrepid

hoevenaars

Peter Hoevenaars zal per direct de overstap maken naar het fabrieksteam van Intrepid, zo liet hij vandaag exclusief tegenover AUTOSPORT.NL weten. Hoevenaars verlaat hiermee na een zeer succesvolle periode Keijzer Racing en maakt zich nu op voor een nieuwe stap in z’n carrière.

“Ik ben heel blij met de overstap naar Intrepid. Ik had altijd al een stille hoop voor dat team uit te kunnen komen, en ineens bleek dat ze erg veel interesse hadden om mij vast te leggen voor komend seizoen.” Aldus Peter. Voor Peter Hoevenaars betekent deze overstap nog meer reizen. Komend weekend reist Hoevenaars af naar Italië voor de teampresentatie en er moet daar ook veel worden getest. Voor komend jaar staan verder de WSK Euro Series, Europees Kampioenschap, Wereld Kampioenschap, Wintercup Lonato, Margutti Trophy en nog een aantal losse wedstrijden op het programma.

De overstap naar Intrepid betekent voor Peter Hoevenaars het einde van de samenwerking met Keijzer Racing. “Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om Willem-Jan Keijzer en Renato de Visser te bedanken voor afgelopen periode. Ik heb enorm veel bij ze geleerd en het altijd naar m’n zin gehad.” Voor komend seizoen verwacht heeft Hoevenaars het voornaamste doel om constant te rijden, en uiteraard voorin!

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet