Chrono NK 2-takt

Chrono: Zomerstop voorbij, Rotax Maxen dit weekend in actie!

splunteren

Of we nog van een ‘zomerstop’ kunnen spreken is de vraag. Internationaal werd immers afgelopen periode een flink aantal races afgewerkt. Op nationaal niveau stond het echter helemaal stil, maar komend weekend kunnen we ons opmaken voor alweer het laatste deel van dit seizoen; de zesde Chrono Dutch Rotax Max Challenge.

Door het uitblijven van de vergunningen voor Venray is Eindhoven ditmaal gastheer voor de zesde ronde van de Dutch Rotax Max Challenge. De spanning is in elke klasse nog om te snijden, in veel gevallen is het verschil tussen de leider en de nummer twee slechts enkele punten.

Rouwband als eerbetoon aan Thomas Knopper
Thomas Knopper was één van de grootste racetalenten in Nederland en net als elke jonge coureur droomde ook hij van de Formule1. Knopper behaalde vele NK-titels, maar de kroon op zijn loopbaan was het Europees Kampioenschap karting in de 125cc schakelklasse; KZ2. Naast de baan was het een levendige en altijd positieve jongeman, die gedreven met zijn sport bezig was. Helaas kwam de finish voor hem veel te vroeg.

"Als eerbetoon wil ik graag alle rijders vriendelijk verzoeken een zwarte rouwband te dragen tijdens de wedstrijd, als eerbetoon aan Thomas. Hiermee willen we dan ook de familie, vrienden, kennissen, AVG racing team en alle andere betrokken een hart onder de riem steken en samen dit verlies te dragen. Het Chrono team zal ook een rouwband dragen" Aldus Gaby van de Burgt

3 tickets voor gratis deelname aan de Rotax Max Winterkampioenschap 2009/2010
Chrono Karting zal 3 x tickets weggeven voor een gratis deelname aan de Rotax Max Winterkampioenschap 2009/2010. Deze zal verloot worden tijdens de prijsuitreiking onder de rijders van de 6de DRMC te 22 augustus te circuit Landsard. Deze tickets ter waarde van eur 1200,00 is een kleine tegemoetkoming aan de rijders, die ook in deze moeilijke financiële periode willen blijven karten.

Time schedule
Newsletter (dutch)
Competitorslist
 
Kampioenschap DRMC 2009

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet