WSK

Internationaal: De Vries wint wederom WSK in Salbris, ook overige Nederlanders voorin!

koch_wsk

De vijfde ronde van de WSK International Series vonden afgelopen weekend plaats op Franse bodem. De Nederlandse aanwezige kende over het algemeen een goed weekend, vooral in de KF3 klasse werd er gescoord. Nyck de Vries scoorde in de finale een overwinning en ook Peter Hoevenaars scoorde een podium positie.

Niet alleen Nyck de Vries en Peter Hoevenaars kunnen tevreden huiswaarts keren. Davey Koch kwam erg goed uit de voeten op de TonyKart en de samenwerking tussen VF Racing en Koene Racing lijken al direct hun eerste vruchten af te werpen. Davey kwam in de finale na wat tegenslag tot een zesde positie, maar reed tijden die tot de snelste behoorde!

In de KZ2 won Marco Ardigo de finale voor Jonathan Thonon, nadat laatst genoemde de pre-final op zijn naam schreef. De kersverse Europees Kampioen Bas Lammers werd respectievelijk zesde en en vierde in de pre-final en final en was hiermee de beste Nederlander.

In de KF2 klasse won Joel Johansson voor Matteo Baretta en Ben Cooper, in de finale schoof de Cooper nog een plek op ten koste van zijn teamgenoot. 

Uitslagen

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet