Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Diversen: Berry Torenvliet wint clubrace op Strijen

str_berry

Het testen op de Tony kart door Berry Torenvliet heeft inmiddels zijn eerste vruchten afgeworpen. Afgelopen weekend tijdens de race om het clubkampioenschap te Strijen wist Berry de eerste plaats te bemachtigen.

Foto's Marco Scheermeijer (gallery)

Na vele tests op circuits in binnen en buitenland begon het gevoel en het vertouwen in de Tonykart steeds beter te worden. Om te kijken of het chassis zich in alle omstandigheden kon waarmaken werd er dit weekend ook in de regen gereden. Tijdens de clubrace te Strijen wist Berry niet alleen de snelste tijd tijdens het kwalificeren te bemachtigen, hij werd ook nog eens met ruime voorsprong tot tweemaal toe eerste.

Afgelopen weekend was de laatste test voordat de Tony rijders naar Tsjechië zullen gaan afreizen. Aan het begin van volgende week zullen de rijders al vertrekken om zo uitgerust te kunnen beginnen aan een zeer drukke raceweek. Niet alleen Berry Torenvliet zal uitkomen op de Tony, ook Danny Siemersma zal op dit chassis deelnemen. Raymond Monsters is inmiddels ook overgestapt op een Tony Kart, hij zal op nationaal niveau gaan rijden met het chassis.

Er word tevreden teruggekeken op de tests waaruit gebleken is dat de Tony kart een zeer geschikte kart is
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet