Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Diversen: VZ Racing presenteert rijders line-up 2009

vz_0

VZ Racing heeft op een professionele wijze het team voor aankomend seizoen gepresenteerd. Het pand van De Fabrique te Utrecht was de locatie waar het geheel zich afspeelde, Frens Langenberg zorgde voor de presentatie.

Tekst en foto's: PR/ Bert Smilda

Na de successen in voorgaande jaren van zowel de teameigenaar Patrick Vasterman als de rijders, werd in de afgelopen winter besloten voor een nieuwe koers. VZ Racing is een bedrijf geworden en opereert op een professionele wijze op diverse vlakken. Zo is het bedrijf onder andere Rotax servicepunt geworden, om zo nog onafhankelijker te kunnen opereren. Hans van Zuijlen is aangesteld als teammanager om alles nog beter te kunnen organiseren.

Het team bestaat vier jaar en is dit jaar begonnen met het dealerschap van het merk Maddox, naast het veelgebruikte merk Gillard. Het team zal aankomend jaar bij zowel tweetaktwedstrijden als viertaktwedstrijden aanwezig zijn. Waarbij ze met hun materiaal bij zowel nationale als internationale wedstrijden rijden.

Op dit moment heeft het team 29 rijders die rijden bij verschillende organisaties, zoals de Chrono, de BNL, Eurochallenge en de VAS.

vz_2
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet