Autosport.nl forum
*
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
De activerings e-mail gemist?
Mei 27, 2017, 07:32:18


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte


Pagina's: [1]
  Print  
Auteur Topic: E-Sports Formule 1 Team zoekt  (gelezen 373 keer)
OrangeRacing
Test driver
*
Berichten: 1


« Gepost op: April 17, 2017, 04:21:49 »

Beste iedereen,

Mijn naam is: DaniŽl Rosh, 26 jaar, te Amsterdam, voorheen Producent, drie maal BSR Benelux Racing Kampioen en nu de oprichter van het: Orange Racing Team. Het eerste Nederlandse Esports Formule 1 Team dat in 2018 mee zal doen aan het: Thrustmaster FSR Formula Simracing World Championship. Wij zijn zo breed mogelijk opzoek naar mensen die interesse hebben in ons Team en daarom zoeken we het ook via het Forum van Scholieren.

Het: Thrustmaster FSR Formula Simracing World Championship is binnen E-Sports het hoogst haalbare onder het Race Genre. De E-sports variant van de reguliere Formule 1. Hier bij komt ook dat alle Team leden betaald zullen krijgen doormiddel van sponsor / prijzengeld. Het is niet anders dan het runnen van een regulier Formule 1 Team en hier bij komen exacte dezelfde zaken aan te pas als bij de reguliere Formule 1. Van het ontwerpen en het afstellen van de autoís tot de Race Engineering, marketing, PR, financiŽn en natuurlijk de wedstrijden. Het enige verschil is dat er niet over de hele wereld vereist hoeft te worden maar alles online gehouden kan worden. Een E-Sports Formule 1 Team is kwa zaken en taken niet te onderscheiden van die van een regulier Formule 1 Team.

Formula Simracing is een online wereld kampioenschap wat zich als we 2015 even als voorbeeld nemen zich over 14 wedstrijden per seizoen brengt. Van AustraliŽ tot ItaliŽ en van Japan tot de Verenigde Staten. Met ieder zijn eigen culturen maar juist wetenschappelijke invloeden als de hoogte, lengte en breedte graden, circuit layout en het klimaat wat invloed heeft op het ontwerp van een Formule 1 auto. Als we nogmaals 2015 als voorbeeld nemen begint het seizoen in April en eindigt deze in November. Het grote voordeel is dat dit een Online Wereld Kampioenschap is en er niet de hele wereld over gereisd hoeft tot worden om deel te nemen aan de wedstrijden maar dat alles online gedaan kan worden.

Binnen een E-Sports Formule 1 Team zijn er net als bij een regulier Formule 1 Team een hoop functies weggelegd en kortom bij een E-Sports Team als: Orange Racing Team is er voor iedereen een rol voor zijn of haar interesses in toekomstige carriŤres te bekijken of altijd al van gedroomde rollen te vervullen. Ondanks dat E-Sports in de wereld onder recreatie valt betekend dat dit geen full time job is maar naast je huidige school of werk zal bestaan, alleen zullen alle functies binnen: Orange Racing Team wel betaald zijn en zal worden uitbetaald doormiddel van sponsor / prijzengeld.

Iedereen is van harte welkom bij: Orange Racing Team. Van jong tot oud, veel of geen ervaring. Er staat nergens een minimum of maximum voor.
Zie jij hier onder een functie waar jij in getrasseerd bent of vragen over hebt dat kun je per E-Mail of Skype contact op nemen. Alle contact informatie staat onderaan dit bericht.

Functielijst.
Directie: Volmaakt
Team Manager: Onder optie
Wedstrijdrijder #1: Volmaakt
Wedstrijdrijder #2: Open
Reserverijder: Open
Testrijders: Onder optie, open
Engineers: Open (Ontwerp / afstellen Formule 1 auto)
Race Engineer voor wedstrijdrijder #1: Onder optie
Race Engineer voor wedstrijdrijder #2: Open
Strategist: Open
Marketing (Meerdere functies mogelijk): Onder optie, open
PR (Meerdere functies mogelijk): Onder optie, open
Algemeen Assistent (Meerdere functies mogelijk): Onder optie, open
Accountant / FinanciŽn (Meerdere functies mogelijk): Open
YouTube Producent: Open
YouTube Presentator: Onder optie
YouTube Presentatrice: Onder optie
Jurist: Onder optie
Algemeen IT: Onder optie, open
Software Design: Open
Website Design: Open
Grafisch Ontwerper: Open

Contact informatie:
E-Mail: orangeracingteam@danielrosh.nl
Skype: dknightnl
KIK: DanielOrangeRacing

Hoog achtend,
DaniŽl Rosh.
Gelogd
Pagina's: [1]
  Print  
 
Ga naar:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Copyright © 2008 autosport.nl
Valid XHTML 1.0! Valid CSS! Dilber MC Theme by HarzeM