Algemeen

Dragracing: ESLA sluit Drachten-seizoen af

kop

Dit weekend worden op Dragstrip Drachten de laatste runs van het seizoen 2014 afgewerkt. In tegenstelling tot het ESLA evenement dat in augustus wegens het slechte weer moest worden afgelast, eind september juist bijna zomerse omstandigheden in Friesland en dus volop gelegenheid om op de valreep nog de nodige runs te maken. Een kleine foto impressie van wat er zaterdag in Drachten op de baan verscheen.

Tekst: Remco Scheelings
Foto's: Remco Scheelings

Het door ESLA Events op het laatste moment op de kalender gezette evenement was vooral bedoeld om de Street Legal dragracers nog een extra wedstrijd te gunnen. Na het moeten schrappen van een eerdere wedstrijd waren er echter diverse dragracers uit de Sportsman klassen richting Dragstrip Drachten gekomen om zo laat in het seizoen als 'demo', zonder de druk van een wedstrijd, nog een aantal testruns af te kunnen werken. Daarmee een zeer gevarieerd beeld op een zonovergoten Dragstrip Drachten.

Team Orange Country was op volle sterkte aanwezig en dat zijn dus vier auto's en een Junior Drag Bike
orange

Cas van de Mosselaar
mosselaar

Ed Breedveld reed niet alleen snel maar maakte uiteraard ook weer de hoogste wheelies
breedveld.1
breedveld.2

om vervolgens wel weer keurig neer te komen
breedveld.3

Heb jij hem erop staan?
foto

Reacties

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet