Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Algemeen

Dragracing: Driedaags dragrace-spektakel op Vliegveld Drachten



 nk_voor_peiler
Veel spectaculaire wheelies zullen er weer te zien zijn

Jet Car en Funny Car
Een spectaculaire demonstratie is er in de vorm van de Jet Cars van Gerd Habermann Racing. Dit Duitse team heeft de beschikking over een Jet Dragster en een Jet Funny Car. Met deze door vliegtuigmotoren aangedreven voertuigen zal het team een vlammende show verzorgen. De laatste keer dat Jet Cars in deze vorm in Nederland in actie kwamen, dateert alweer uit de jaren tachtig tijdens de legendarische Dragster Festivals op het Circuit van Zandvoort. Daarnaast zal Danny Bellio met zijn Top Methanol Funny Car de nodige snelle runs op het asfalt leggen.

Meer
Tijdens de Drachten Nationals kan met de ‘low riders meeting’ niet alleen van snelle maar ook van mooie auto’s worden genoten. Verder is er een uitgebreide marktplaats terwijl met een mini-kermis ook aan de allerkleinsten is gedacht.

De Drachten Nationals worden gehouden op 16, 17 en 18 juni op Vliegveld Drachten, aanvang alle dagen om 10.00 uur. De toegangsprijs bedraagt voor de vrijdag EURO 10,00 de zaterdag EURO 15,00 en de zondag eveneens EURO 15,00. Deze prijzen zijn inclusief toegang tot de tribune (vol = vol). Kinderen tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. Parkeren is eveneens gratis. Voor verdere informatie: www.explosion.nl.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet