Algemeen

Dragracing: Pro Dutch Racing bedankt zijn sponsors

joosten_esp_01

Met een spetterende en zeer druk bezochte ‘End of season party’ heeft Pro Dutch Racing gisterenavond zijn sponsors bedankt voor hun steun in het afgelopen seizoen. Hoogtepunt van de avond was uiteraard het moment dat de V8 in de Pro Dutch ’70 Camaro tot leven werd gewekt. De alarminstallaties van enkele geparkeerde auto’s vreesden het ergste en probeerden het geluid van de meer dan 2.500 ongedempte pk’s te overstemmen, een uiteraard kansloze missie.

Tekst: Remco Scheelings
Foto’s: Remco Scheelings

Pro Dutch Racing wordt al jaren omringd door een groep trouwe sponsors. Met de laatste wedstrijd al weer twee maanden achter de rug voor Robert Joosten en zijn team een mooi moment om tijdens een ‘End of season party’ de sponsors van het afgelopen jaar te bedanken en onder het genot van een hapje, drankje en de geluiden van een dj terug te kijken op het afgelopen jaar. Een raceseizoen waarin Pro Dutch Racing met name in de laatste wedstrijden grote progressie boekte en opnieuw in de toptien van het FIA Europees Pro Modified Kampioenschap eindigde.

joosten_esp_02

joosten_esp_03

joosten_esp_04

Na een charmante ontvang ‘met bubbels’ bedankte Robert Joosten de aanwezige sponsors, werd de ’70 Camaro naar buiten geduwd en de motor gestart. Zoals verwacht maakte het geluid van de ongedempte meer dan 2.500 pk sterke V8 het nodige los bij de aanwezigen die dit nog niet eerder hadden meegemaakt.

joosten_esp_05
Gentlemen, start the engine
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet